Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

GAZZA banket opp kona SHERYL

LONDON (Dagbladet): Fotballhelten Paul Gascoigne har mistet all respekt hos fotballpublikum etter at Daily Mirror i går offentliggjorde bilder av kona Sheryl som han slo løs på i fylla.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Historien ble gjengitt i flere britiske aviser i går. Det var forrige helg overfallet skjedde. De bodde på det eksklusive skotske hotellet Gleneagles, hvor rommene koster 3350 kroner natta. De hadde et rom, barna og barnepikene naborommet.

Krangelen startet under middagen. Gazza skjelte ut kelneren og kona. Han drakk en blanding av vin, whiskey og coctailer og ble mer høyrøstet og kranglete for hver drink. Til slutt flyktet Sheryl til rommet.

Gazza fulgte etter og tvang seg inn. Han slo henne i 15 minutter og klarte å klemme så hardt at fingrene på venstre hånden gikk ut av ledd. Dagen etter tilkalte han Rangers private lege, som sendte Sheryl på sykehus.

Hun ble ikke lagt inn, men bildene i Daily Mirror forteller tydelig hva som skjedde. Hun har blått øye og slagmerker i panna og på kinnet.

Nå vurderer hun om hun vil fortsette i ekteskap med den brutale Gazza. Han innrømmet i et intervju i 1994 at han regelmessig banket opp Sheryl.

- Han er en ondskapsfull og voldom mann som slår kona. Han bør arresteres og sendes i fengsel, skriver Daily Mirror i en kommentar.