Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gazza gift bak lukkede dører

BRYLLUPSGJEST: David Seaman og resten av det engelske landslaget var blant bryllupsgjestene til Gazza. Foto: NTB/AP LONDON (Dagbladet): Utenfor det fine hotellet Hanbury Manor, nord for London var det møtt fram fotografer, journalister og Gazza-fans. De fikk ikke en gang et glimt av brudeparet der de kom i hvite limousiner med svarte vinduer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Paul Gascoigne og Sheryl Failes bryllup er kjøpt av bladet Hello for 1,5 millioner kroner. Det dekker hele bryllupsfesten, som er beregnet til en million kroner, og i tillegg får Gazza en pen fortjeneste på 500 000 kroner.

Utenfor porten sto de skuelystne, blant dem mange tenåringsjenter. De hadde ingen tro på at ekteskapet vil vare.

Avisa The Sun, som har kontrakt med ham, måtte nøye seg med et intervju dagen før bryllupet, hvor han klagde fælt over alt oppstyret.

Gazza, som er 29 år, sa til The Sun at han er «lei av all krangelen som berømnmelse fører med seg». Han vil ha ro og han vil at familien skal spares. Derfor vil han enten flytte til Amerika eller Japan når kontrakten med Rangers går ut.

Det var ventet 80 gjester i bryllupet, foruten den nærmeste familie var hele Englands landslag og Terry Venables invitert.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media