Gazza skal skilles

LONDON (Dagbladet): Gazzas kone Sheryl har fått nok. Skilsmissesaken starter 1. juli. Sheryl krever en formue for den voldsomme behandlingen hun har fått av fotballstjernen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ekteparet har levd fra hverandre siden sønnen Regan fylte ett år den 18. februar. Paul Gascoigne har innrømmet at han har banket opp kona. Kjærlighetshistorien ble kort. Den var som hetest da de giftet seg. Og tok seg best ut som førstesidestoff i bladet Hello. Gascoigne har en formue på mellom 80 og 100 millioner kroner. Det er ventet at Sheryl vil kreve halvparten, mens retten trolig vil nøye seg med å gi henne 20- 30 millioner kroner. Fordi hun allerede har brukt opp så pass mye av formuen hans med sin luksuspregede livsstil. Gazza er anmeldt for å ha slått til en annen kvinne under en fyllekule i London for to uker siden. Han ba om unnskyldning, og klubben Rangers dømte ham til 300000 kroner i bot. Den overfalte kvinnen Diannah Dean krever at han stilles for retten.

Gazza skal skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer