Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Geldof og Hutchence kranglet natta før

INXS-stjernen Michael Hutchence var i bitter telefon-krangel med Bob Geldof natta før Hutchence døde. Paula Yates har i samtale med en britisk journalist gitt Geldof skylda for Hutchences død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Uklar dødsårsak

INXS-vokalisten Michael Hutchence ble funnet naken, hengt i sitt eget belte på Ritz-Carlton Hotel i Sydney lørdag. Politiet har ennå ikke bekreftet at Hutchence tok sitt eget liv, men de foreløpige obduksjonsresultatene viser at 37-åringen døde som følge av kvelning. Det vil ta flere uker før de endelige resultatene foreligger, og det er fortsatt uklart hvilke medikamenter Hutchence hadde tatt før han døde.

Bitter strid

Paula Yates ankom Sydney i går sammen med 16 måneder gamle Tiger Lily, Yates' datter med Michael Hutchence. Yates og Hutchence har ligget i bitter strid med Bob Geldof om foreldrerettighetene til Yates' tre barn. Martin Frizell fortalte at Yates hadde virket nedbrutt under flyturen, på tross av at hun hadde fått beroligende midler på forhånd og drakk champagne ombord.

- Hun sa hun ville ta med alle barna til Australia for å feire jul, men Bob Geldof hadde ombestemt seg og sagt at barna ikke fikk ble med, sa Frizell til australske journalister etter ankomsten til Sydney.

- Det siste ordene hun hørte Michael si var «Jeg elsker deg. Jeg skal ringe Bob med en gang og bønnfalle ham, bønnfalle ham om å la dem få bli med», sa Frizell til Sydney Morning Herald.

Så kroppen

Etter ankomsten i Sydney dro Paula Yates rett til begravelsesbyrået for å se Hutchences kropp. Hun var der i en halv time sammen med datteren Tiger Lily, sin kvinnelige advokat og ei vennine. Senere møtte hun Hutchences familie på Sir Stamford Hotel i Sydney.

Begravelsen for INXS-stjernen finner sted torsdag klokka 02.30 lokal tid i St. Andrew's Catherdral.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!