ETTERLYST: Genet Paulos Tedla forsvant fra Laksevåg i Bergen 19. desember. Nå etterlyses hun internasjonalt. Foto: Politiet
ETTERLYST: Genet Paulos Tedla forsvant fra Laksevåg i Bergen 19. desember. Nå etterlyses hun internasjonalt. Foto: PolitietVis mer

Genet (22) etterlyses gjennom Interpol

Savnede Genet Paulos Tedla (22) vil bli etterlyst internasjonalt gjennom Interpol.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERGEN (Dagbladet): - Vi ønsker å etterlyse den savnede internasjonalt. Det er oppgitt til oss at hun ikke hadde noe nettverk i Norge. Hvis hun har ønsket å reise fra ektemannen og de få bekjente hun hadde i Bergen, kan det være nærliggende at hun har kontakter andre steder i Europa, sier politiførstebetjent Jens Ekmann i Hordaland politidistrikt til Dagbladet.

Etterlysningen blir sendt til KRIPOS i Oslo i ettermiddag og videre gjennom apparatet til Interpol.

Ingen spor
Politiet i Bergen har ingen spor å følge etter den unge kvinnen som kom til ektemannen i Bergen i september i år. Han hadde da bodd her i tre år. Naboer til ekteparet i Øvre Fyllingsvei på Laksevåg sier at hun var en stille og rolig kvinne som ikke hadde fremmet noen spesielle klager, annet enn at hun var misfornøyd med det dårlige været i Bergen.

Torsdag kom det tips om at hun skulle være sett på Østlandet, men det har ikke vært mulig å få disse bekreftet. Tipsene om observasjoner skal også ha vært på geografisk vidt forskjellige steder.

- Ønsker tips - Vi ønsker oss flere tips fra publikum. Det kan være usikre opplysninger, men vi kan sitte på annen informasjon som gjør usikre tips interessante. Det er ikke kommet noen nye meldinger om observasjoner av henne fredag, sier Jens Ekmann.

Politiet har avhørt de personene som Genet Paulos Tedla skal ha blitt kjent med i Bergen, men ingen av dem har opplysninger som har ført politiet nærmere noen forklaring på forsvinningen.