SAVNET:Genet Paulos Tedla har vært savnet fra sitt hjem på Laksevåg i Bergen siden 19. desember. Foto: Politiet


Savnet i Bergen etiopisk kvinne.

Foto: Politiet
Mottatt fra epost: 28.12.2011
SAVNET:Genet Paulos Tedla har vært savnet fra sitt hjem på Laksevåg i Bergen siden 19. desember. Foto: Politiet Savnet i Bergen etiopisk kvinne. Foto: Politiet Mottatt fra epost: 28.12.2011Vis mer

Genet (22) kan ha blitt sett på Østlandet

Politiet i Bergen har mottatt informasjon om at den savnede Genet (22) er blitt observert på Østlandet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERGEN (Dagbladet): Genet Paulos Tedla har vært savnet siden 19. desember. Ektemannen hennes meldte henne savnet dagen etter.
I dag er det kommet henvendelser til etterforskerne om at hun kan ha blitt observert på Østlandet.

- Vi har fått noen meldinger om det, men vi har ikke fått bekreftet at det er kvinnen vi søker etter. Det er vanlig at vi får henvendelser fra publikum som har sett noen som likner på den som er etterlyst. Vi samarbeider med lokalt politi for om mulig å få bekreftet eller avkreftet disse opplysningene, sier politiførstebetjent Jens Ekmann.

Nytt avhør Ektemannen til den savnede kvinnen har vært i nytt avhør med politiet i dag. Det har også en annen bekjent av henne, men det skal ifølge Ekmann ikke ha ført etterforskningen nærmere en oppklaring. Politiet har opplysninger som tilsier at hun kan ha reist sammen med en venninne i Bergen. De har heller ikke fått kontakt med henne.

- Rolig kvinne Genet Paulos Tedla er fra Eritrea og kom til Bergen i september. Hennes mann skal ha bodd her i rundt tre år. De har bodd i en leilighet i en kjellerleilighet i en bolig som er seksjonert for mindre boenheter. Naboer til paret i Øvre Fyllingsvei på Laksevåg i Bergen sier at Genet var en rolig kvinne. Hun skal ha klaget på det dårlige været i Bergen, men skal ikke ha fremmet misnøye med noe annet.

Mannen hennes skal ha forklart til politiet at hun var borte da han kom hjem fra skolen 19. desember. Han har også fortalt at hun hadde tatt med seg en del klær. Hun skal ikke ha disponert mobiltelefon eller kreditkort. Den savnede skal ha hatt en begrenset bekjentskapskrets i Bergen.

Det skal være noen få hundre personer fra Eritrea i Bergen, mens det er et større miljø i Oslo.

BOSTED: Her bodde savnede Genet sammen med sin mann og flere andre fra Eritrea. Foto: Leif Stang
BOSTED: Her bodde savnede Genet sammen med sin mann og flere andre fra Eritrea. Foto: Leif Stang Vis mer