Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Geologer funnet i god behold

Politiet fant i formiddag den savnede geologen i Lierne i Nord-Trøndelag. Hans kollega som også var meldt savnet ble funnet i god behold tidligere på dagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fant søndag formiddag den savnede geologen i Lierne i Nord-Trøndelag. Hans kollega som også var meldt savnet ble funnet i god behold tidligere på dagen.

Det var politiets innsatsleder som fant den savnede geologen mellom Berglia og Berglisetra klokken 11.30 søndag, etter å ha klart å oppnå mobiltelefonkontakt.

- Den savnede var i god form etter å ha overnattet ute. Han hadde litt mat og var i ok form, sier operasjonsleder Birger Sandvik i Nord-Trøndelag politidistrikt.

Letingen etter mannen, som er i 50-årene, pågikk hele natt til søndag. Det ble satt inn redningshunder, mannskaper fra Røde Kors og helikopter i søket.

Mannen hadde lagt ut på en 6-7 kilometer lang tur til et helleristningsfelt i grensetraktene mot Sverige lørdag, sammen med en svensk kollega.

- De hadde svært lite med seg av mat og klær, opplyser operasjonsleder Dag Hjulstad i Nord-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Den ene av de to varslet politiet via mobiltelefon klokken 21.40 lørdag og fortalte at de hadde gått seg bort og kommet bort fra hverandre. Senere ble mobilkontakten brutt. I morgentimene fant letemannskapene mannens kollega.

- Det var en svensk kvinne i 40-årene og hun ble funnet i relativt god form klokken 5, opplyser Hjulstad.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling