Ekspresident George H. W. Bush (88) er lagt inn på sykehus og behandles for bronkitt. Bush, som er avhengig av rullestol på grunn av Parkinsons, var president fra 1989 til 1993. Foto: AFP PHOTO / Mandel NGAN / NTB Scanpix
Ekspresident George H. W. Bush (88) er lagt inn på sykehus og behandles for bronkitt. Bush, som er avhengig av rullestol på grunn av Parkinsons, var president fra 1989 til 1993. Foto: AFP PHOTO / Mandel NGAN / NTB ScanpixVis mer

George Bush sr. er lagt inn på sykehus

Tilstanden er stabil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ekspresident George H.W Bush (88) er innlagt på sjette døgnet ved et sykehus i Texas hvor han behandles for bronkittkomplikasjoner, melder CNN. Tilstanden oppgis å være stabil.

- Det er ventet at han kommer til å bli utskrevet innen 72 timer. Han har en form for Parkinsons som rammer beina, og krever at han sitter i rullestol, opplyser The Methodist Hospital i en pressemelding.

Bush er USAs eldste gjenlevende ekspresident og satt i stillingen fra 1989 til 1993. Han er far til George Walker Bush, som hadde to perioder mellom 2001 og 2009.