George og Dorothy var sammen hver dag i 68 år. Døde med bare timers mellomrom

Virkelighetenes «The Notebook».

68 ÅR SAMMEN: Etter 68 år sammen døde George og Dorothy Doughty bare timer fra hverandre. Foto: Handout
68 ÅR SAMMEN: Etter 68 år sammen døde George og Dorothy Doughty bare timer fra hverandre. Foto: Handout Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den utrolige historien er som tatt ut fra en romantisk Hollywood-produksjon.

For det britiske ekteparet George (91) og Dorothy Doughty (92) fra Tameside i Stor-Manchester tilbrakte hver eneste dag sammen i 68 år - og endte opp med å dø bare 10 timer fra hverandre, melder Manchester Evening News.  

George jobbet som baker og Dorothy eide en salong sammen med sønnen Paul. Da de pensjonerte seg prioriterte de familien.

- De var to herlige folk som var veldig familieorientert og som var involverte i alt. De hadde vært gift i 68 år og var alltid sammen - de tilbrakte ikke en eneste dag fra hverandre, forteller sønnen Paul.

Gjennom gode og vonde dager De to møttes etter at Dorothys første ektemann Victor døde under andre verdenskrig, etter bare fire års ekteskap.

George hadde gått på samme skole som Victor og var også i samme regiment under krigen. Da Victor døde skrev George hjem til Dorothy. Så blomstret kjærligheten mellom de to.

De to skal først ha møttes på togstasjonen Manchester Piccadilly, han bærende på en avis og hun en rose. De to giftet seg i 1946.

I 1997 dro paret til London for å feire gullbryllup - paret delte bryllupsjubileum med droningen og var derfor med i hennes hagefest.

- De var bare perfekte sammen. Altfor mange gir opp forholdene sine i disse dager. De har vært gjennom vonde tider, men heldigvis mange gode også, sier Paul.

- De vil begge bli savnet stort, sier han videre.

Kistene side om side Paret etterlater seg sønnene Paul og Allan, barnebarna Stuart, Mark, Rachel, Andrew og Adelle, i tillegg til oldebarna Charlotte og Mabel.

Kjærlighetshistorien fra virkeligheten minner om den romantiske dramafilmen «The Notebook» («Dagboken») fra 2004. På filmens cover står sitatet «Bak enhver stor kjærlighet finnes det en fantastisk historie».

Under begravelsen i forrige uke sto kistene side om side, med en avis på toppen av hennes kiste og en rose på av hans.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer