George W. Bush: - Den beste kandidaten til å styre landet er ikke nødvendigvis den mest høylytte

Kastet seg inn i valgkampen for lillebror Jeb.

BRØDRE: Jeb Bush ga sin storebror George W. Bush en god klem på scena i North Charleston i Sør-Carolina i natt norsk tid. Foto: REUTERS / Randall Hill / NTB scanpix
BRØDRE: Jeb Bush ga sin storebror George W. Bush en god klem på scena i North Charleston i Sør-Carolina i natt norsk tid. Foto: REUTERS / Randall Hill / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Storebror George støttet den republikanske presidentkandidaten Jeb Bush i delstaten South Carolina før nominasjonsvalget avholdes der lørdag.

Den tidligere presidenten fortalte publikum i North Charleston at Jeb har temperamentet og ryggraden som trengs for å bli øverstkommanderende i landet.

Til tross for at storebror ikke nevnte Donald Trumps navn en eneste gang under sin tale, var det tydelig at flere av argumentene skulle sette horn i siden for motkandidaten til lillebror Jeb.

- Den beste kandidaten til å styre landet er ikke nødvendigvis den mest høylytte, sa George W. Bush.

Trenger seier Den siste tiden har ufine politiske TV-reklamer sirkulert i delstaten.

- Etiketter er for hermetikk. Å være president er en seriøs jobb som krever god dømmekraft og gode ideer, fortalte George W. Bush at han var blitt forklart av sin far, tidligere president George H.W. Bush.

George W. Bush vant det republikanske nominasjonsvalget i South Carolina i både 2000 og 2004.

Foreløpig er det Donald Trump som leder på meningsmålingene i staten. Trump har overrasket Bush-familien, som forventet at han ville bli en døgnflue. Jebs sjanser til å bli president minker betraktelig om han ikke vinner nominasjonsvalget i South Carolina.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer