IVRIG LINSELUS: Den lokale TV-stasjonen har direktesending fra et kjøpesenter når en sjarmerende og ivrige jenta med Downs syndrom stjeler hele showet. Vis mer

Georgia stjal både showet og hjertene våre. Nå går drømmen hennes i oppfyllelse

- Jeg håper virkelig at jeg gjør det bra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Australske Georgia Knoll fikk hele verden til å trekke på smilebåndet da hun tidligere i sommer dukket opp bak en TV-reporter i en direktesending.

Dagbladets video av den strålende glade jenta med Downs Syndrom som stjeler showet, er sett nesten 2,5 millioner ganger, og er likt av nesten 50 000 mennesker.

Nå har historien om Georgia fått et nytt kapittel.

Den australske avisa Daily Mercury skriver at hennes drøm om å stå modell omsider skal bli virkelighet. Hun har nemlig blitt invitert til Multicaps FashionAble som holdes i Brisbane 29. oktober.

Hun sier selv at hun er utrolig glad for å få muligheten til å gå på catwalken.

- Jeg har ikke gjort noe som dette før. Jeg håper virkelig at jeg gjør det bra, og jeg vil takke fotograf Nekea Bagoev fra Get Smashed Art som har gjort en fantastisk jobb med bildene mine, sier hun.

Debra Knoll, Georgias datter, sier at hun er stolt av det datteren hennes har utrettet, og at det å se henne glad er alt hun ønsker seg.

- Georgia lever et veldig aktivt liv, og hun er oppriktig interessert i mennesker som har ulike funksjonshemminger. Hun kan være et godt forbilde og et godt eksempel på at mennesker med funksjonshemminger kan leve et normalt liv og utrette store ting, sier hun.

Sjefen for Multicap, Joanne Jessop, sier at hun gleder seg og ønsker Georgia velkommen til motevisningen.