Gepard løs på fly

Kom seg ut av buret i bagasjerommet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En bagasjearbeider ble skremt godt før Halloween da hun åpnet døren til bagasjerommet på en Boeing 757 i Atlanta, USA, torsdag:

En gepard hadde kommet seg ut av buret sitt og løp rundt inne blant resten av bagasjen.

Selskapet Deltas talskvinne, Betsy Talton, sier det var to geparder på flyet.

- To geparder skulle fraktes fra Portland til Atlanta, og en av dem kom seg ut av buret, sier Talton til AP.

Bagasjen uskadd
- De fortalte oss at et stort dyr hadde kommet seg løs i en container i bagasjerommet, og at de måtte sende noen som kunne bedøve det, sier passasjer Lee Sentell til AP.

Naturlig nok ble bagasjen forsinket, men han ble lovet at de skulle ettersende bagasjen hans hjem til Alabama.

Gladnyheten for alle passasjerene: Ingen bagasje ble skadet av geparden.

På vei til dyrehage
De to ettårige gepardene var på vei til Memphis dyrehage i Tennessee, men ble tatt hånd om av dyrehagen i Atlanta etter flyturen. 

ROTET I BAGASJEROMMET: En gepard løp rundt i bagasjerommet i en Boeing 757, men skadet ikke bagasjen. Denne geparden bor i Nairobis nasjonalpark, og har ingenting med hendelsen i Atlanta å gjøre. Foto: AFP PHOTO/Roberto SCHMIDT.
ROTET I BAGASJEROMMET: En gepard løp rundt i bagasjerommet i en Boeing 757, men skadet ikke bagasjen. Denne geparden bor i Nairobis nasjonalpark, og har ingenting med hendelsen i Atlanta å gjøre. Foto: AFP PHOTO/Roberto SCHMIDT. Vis mer

- De to gepardene vil bli noen dager i Atlanta til vi får samlet et team som kan hente dem, sier talsmann i Memphis dyrehage, Drew Smith.

Gepardene er på lån til dyrehagen i Memphis fra Wildlife Safari Park i Winston, Oregon, og Smith vet ikke hvor lenge de vil bli i Memphis.

Gepard løs på fly