Gerd-Liv Vallas tøffe oppgjør: - Forstår ikke hva Ap mener

Hun etterlyser et Arbeiderparti som er enklere å forstå, og lanserer miljøbevegelsen som den nye fagrørsla. Dersom de sanser seg litt. 

ETTERLYSER TYDELIGET: Gerd-Liv Valla, tidligere LO-leder, understreker betydningen av et Arbeiderparti som folk enkelt forstår. Og hun minner om at Ap aldri vinner valget uten en begeistret fagbevegelse i ryggen. Foto: Christian Roth Christensen
ETTERLYSER TYDELIGET: Gerd-Liv Valla, tidligere LO-leder, understreker betydningen av et Arbeiderparti som folk enkelt forstår. Og hun minner om at Ap aldri vinner valget uten en begeistret fagbevegelse i ryggen. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Publisert

(Dagbladet): - Jonas Gahr Støre blir aldri statsminister uten en entusiastisk fagbevegelse i ryggen.

Gerd-Liv Valla har 30 års fartstid fra politikken. Hun vet alt om tyngden en begeistret fagbevegelse har. En tyngde som kan flytte fjell.

Og statsministre.

- Fagbevegelsen var helt avgjørende for regjeringsskiftet i 2005, sier hun.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer