- Gerhardsen er inhabil

Fabian Stang mener Rune G ikke kan debattere ambulansesaken på Tabloid i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Fabian Stang mener Arbeiderpartiets byrådslederkandidat Rune Gerhardsen må melde seg inhabil i alle saker hvor politiet er involvert. Han mener Gerhardsen møter seg selv i døra i TV-programmet Tabloid i kveld. 

Høyres ordførerkandidat Fabian Stang reagerer sterkt på at Arbeiderpartiets byrådslederkandidat Rune Gerhardsen holder foredrag om hvordan politikere kan påvirkes.

Slik Dagbladet skriver i dag, er Politiets Fellesforbund en av flere oppdragsgivere som  har betalt 15.000 kroner for et slikt foredrag. Gerhardsen er et framstående medlem i bystyret i Oslo.

- Spørsmålet er om Rune Gerhardsen har meldt seg inhabil hver gang noen av de han har holdt foredrag for har hatt interesser i en sak. Har man jobbet for noen og tatt betalt, har man ikke mulighet til å delta i behandlingen av saker der disse har interesser, sier Stang.

Vanskelig TV-debatt Allerede i programmet Tabloid på TV ikveld mener Stang at Rune Gerhardsen møter seg selv i døra. Der skal de to politikerne diskutere saken hvor Ali Farah (37) ble slått ned i Sofienberg-parken, men måtte vente i over to timer på å komme til sykehuset. Politiet er en av de involverte partene i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer