Ghana-Gladys la an på Dagbladets reporter

Men ghaneseren som har lurt norske «Knut» for 200 000 nekter for å ha svindlet nordmannen.

LURT TRILL RUNDT: Den falske Gladys Mensah lovte å sende dokumentasjon på at hun var ekte. Denne har ikke kommet. 50-årige «Knut» forblir lurt og loppet for 200 000. Foto: Tor Erik H. Mathiesen/Dagbladet
LURT TRILL RUNDT: Den falske Gladys Mensah lovte å sende dokumentasjon på at hun var ekte. Denne har ikke kommet. 50-årige «Knut» forblir lurt og loppet for 200 000. Foto: Tor Erik H. Mathiesen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Har du en MSN- eller Yahoo-adresse? Da kan vi snakke sammen, og du kan bli bedre kjent med meg.

Sitatet stammer fra en tekstmelding Dagbladets reporter mottok etter å ha kontaktet personen bak dating-svindelen vi omtalte tidligere i dag. 50-årige «Knut» har betalt over 200 000 til en Gladys Mensah i Ghana, som han har innledet et kjærlighetsforhold med over Internett, men som ifølge Økokrim ikke finnes.

Dagbladet sporet opp personen som gir seg ut for å være Gladys Mensah i Ghana. Bak mobilnummeret som skal lede til kvinnen skjuler det seg tilsynelatende en mann.

- Hello, svarer en middels mørk stemme når Dagbladet ringer og presenterer seg. Stemmen ber oss ringe opp igjen, noe som blir gjort.

- Dette er Gladys Mensah, svarer en svært lys stemme idet Dagbladet ringer på nytt. - Jeg kjenner han du snakker om. Han er en venn av meg, fortsetter stemmen.

Stemmen sier at nordmannen har betalt penger til henne, og at hun fortsatt trenger litt mer penger. Dette er for å fikse formaliteter rundt bryllupet, oppgir stemmen.

Skal gifte seg- Norsk politi sier dokumentene du har oversendt er falske, at personen Gladys Mensah ikke finnes og at du forsøker å svindle nordmannen for penger. Stemmer det?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer