- Gi Bill en rett venstre!

NEW YORK (Dagbladet): - Bill Clinton fortjener å få seg en rett venstre av Hillary. For Chelseas skyld, sa Linda Bloodworth-Thomason på tv-programmet «60 minutes». Linda er en nær venn av ekteparet Clinton.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Bill fortjener er skikkelig smekk for å ha fått Chelsea til å skamme seg over faren sin, sa Bloodworth-Thomason.

- Det er selvsagt ikke min jobb å dømme, tilføyde hun raskt.

- Men hvis førstedamen hadde gitt presidenten en rett venstre, vil landets kvinner applaudere.
Den frittalende kvinnen er gift med Hollywood-produsent Harry Thomason. Han har vært et av vitnene som ble innkalt til Starrs storjury, fordi han har stått presidentparet nær.

Thomason laget blant annet filmen «Mannen fra Hope», som ga et nytt og bedre bilde av Clinton etter sexskandalen med Gennifer Flowers i 1992.

Gode venner

Etter at rapporten til Starr avslørte at Clinton skal ha fortalt Lewinsky om hundre tidligere elskerinner, er sympatien med Hillary stor.
Riktignok skal presidenten ha sagt at han har forsøkt å være trofast etter at han ble 40 år. Han skal også ha antydet at han kanskje ikke vil være gift med Hillary når presidentperioden er slutt.

Fru Bloodworth-Thomason forsikret søndag tv-seerne om at noen skilsmisse aldri kommer på tale mellom Bill og Hillary.

- En skilmisse ville være et langt større sjokk enn rapporten til Kenneth Starr. Jeg vet at Hillary har tilgitt Bill. Hun har sagt det til meg, sier Bloodworth-Thomason til New York Post.

Ga Bill råd

Da hun ble spurt om hvorfor Hillary ikke forlater sin mann, var svaret enkelt:

- Hun liker ham, rett og slett.

Ekteparet Thomason skal ha gitt president Clinton råd om å nekte alt da Jones-saken kom opp i januar i år.

Den gangen så Clinton det amerikanske folket i øynene og fortalte at han aldri hadde hatt et seksuelt forhold til Monica Lewinsky. Ifølge fru Bloodworth-Thomason var ikke paret klar over at han løy om saken.

Mange lurer på hvordan Hillary og Chelsea har det i disse dagene.

Ifølge magasinet Time skal Hillary ta ut mesteparten av raseriet i trimrommet. Og hun har ingen planer om å holde noen tale om Lewinsky-skandalen, ifølge talskvinne Marsha Berry.

RETT VENSTRE:</B> Hillary bør gi Bill en rett venstre, mener en nær venn av ekteparet Clinton.