- Gi Fowler ny kontrakt

Klar tale fra Crouch og Morientes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Robbie Fowler vet fortsatt ikke hva som skjer til neste sesong. Kop-helten har selv uttrykt at han mer enn gjerne skriver under ny kontrakt med hjemklubben, og nå får han støtte også fra sine spisskolleger.

- For meg er det en ære bare å spille på samme lag som ham, sier Peter Crouch til klubbens eget nettsted.Han har vært en fantastisk spiller over mange år, og når du selv er spiss så følger du med - og lærer fra slike spillere.

Og Crouch\' beundring for rekkekameraten stopper ikke der.

- Til og med på trening ser du hvilken avslutter og klassespiss han er. Forhåpentligvis kan jeg lære av ham.

Et idol

Fernando Morientes sliter med å finne nettmaskene som Liverpoolspiss. Nå håper han klubben tilbyr den hjemvendte sønn ny kontrakt.

- Jeg er meget klar over hva Robbie har utrettet i karrieren. Etter å ha sett ham trene og spille kamper vet jeg også hva han kan utrette i framtida, sier Morientes til Liverpoolfc.tv.

- Robbie er et idol i denne byen, og er en grunn for at folk vil komme på kamp. De vet de kan vente seg noe spesielt fra den kanten. Hans statistikk snakker for seg selv. Jeg håper han blir tilbudt en ny kontrakt av klubben, for han er fortsatt en topp-spiss..

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer