Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Gi Fowler ny kontrakt

Klar tale fra Crouch og Morientes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Robbie Fowler vet fortsatt ikke hva som skjer til neste sesong. Kop-helten har selv uttrykt at han mer enn gjerne skriver under ny kontrakt med hjemklubben, og nå får han støtte også fra sine spisskolleger.

- For meg er det en ære bare å spille på samme lag som ham, sier Peter Crouch til klubbens eget nettsted.Han har vært en fantastisk spiller over mange år, og når du selv er spiss så følger du med - og lærer fra slike spillere.

Og Crouch\' beundring for rekkekameraten stopper ikke der.

- Til og med på trening ser du hvilken avslutter og klassespiss han er. Forhåpentligvis kan jeg lære av ham.

Et idol

Fernando Morientes sliter med å finne nettmaskene som Liverpoolspiss. Nå håper han klubben tilbyr den hjemvendte sønn ny kontrakt.

- Jeg er meget klar over hva Robbie har utrettet i karrieren. Etter å ha sett ham trene og spille kamper vet jeg også hva han kan utrette i framtida, sier Morientes til Liverpoolfc.tv.

- Robbie er et idol i denne byen, og er en grunn for at folk vil komme på kamp. De vet de kan vente seg noe spesielt fra den kanten. Hans statistikk snakker for seg selv. Jeg håper han blir tilbudt en ny kontrakt av klubben, for han er fortsatt en topp-spiss..

FORTSATT SAMARBEID?: Robbie Fowler får støtte fra lagkamerater i kampen om ny kontrakt. Foto: REUTERS
FORTSATT SAMARBEID?: Robbie Fowler får støtte fra lagkamerater i kampen om ny kontrakt. Foto: REUTERS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling