- Gi oss fred

BERGEN (Dagbladet): - Jeg er rusfri, har vært en troende kristen i mer enn to år og har et godt og trygt miljø rundt meg. Nå må min sønn og jeg få fred slik at vi kan starte et nytt liv sammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det sier den 29 år gamle moren til «Knut». I en samtale med Dagbladet ønsker hun å korrigere det inntrykket andre aktører har skapt de siste dagene. I går var hun i Bergen i et møte med sin advokat og barnevernet.

- Vi ble enige om at overgangen må bli så myk som mulig for min sønn. Vårt opplegg går ut på at han skal få besøk av mormor, men at denne møtefrekvensen gradvis skal trappes ned. Samtidig skal mine besøk hos gutten økes slik at han blir kjent med meg på nytt og får tilbake troen på at jeg er den rette og beste moren hans, sier kvinnen.

Hun har ikke besøkt «Knut» etter at han ble hentet av politiet og plassert i et barnehjem.

- Nye venner

- Jeg skal snart møte ham, men nå er det viktig at han får fred og ro der han bor. Han har fått høre dårlige og falske historier om meg. Da jeg sist møtte ham i mars, sa han at jeg var verdens beste mor. Om ikke lenge skal han få komme hjem til oss hvor han vil få nye venner og et godt miljø å vokse opp i, sier den 29 år gamle moren.

Hun er gift og fikk en datter i januar, og forteller at det bare er framtida hun tenker på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer