- Gi oss noe å kjempe for, Jonas!

Rolf-Geir Hillestad, leder for Fellesforbundet i Vestfold, etterlyser en rødgrønn politikk å tro på før valget. Tømrer Erik Lykseth savner visshet fra Ap-ledelsen.

AP-VETERAN: Rolf-Geir Hillestad har lang fartstid i Arbeiderpartiet, blant annet som Ap-representant i Larvik kommunestyre. Han gir uttrykk for bekymring foran høstens stortingsvalg. Foto: Gunnar Ringheim / Dagbladet
AP-VETERAN: Rolf-Geir Hillestad har lang fartstid i Arbeiderpartiet, blant annet som Ap-representant i Larvik kommunestyre. Han gir uttrykk for bekymring foran høstens stortingsvalg. Foto: Gunnar Ringheim / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SANDEFJORD (Dagbladet): Sammen med sine 3000 medlemmer er Hillestad klar til innsats for å fjerne den blå regjeringen. Nå ber han Ap-leder Jonas Gahr Støre om å gi dem noe å kjempe for.

- Det er umulig for oss å motivere medlemmene våre til valgkamp når vi ikke vet hva slags alternativ vi kan stemme på. Jeg tror ikke vi vinner valget uten en tydelig regjeringsplattform, sier han.

Ap + Sp + SV

Dårlige meningsmålinger for Arbeiderpartiet skaper uro blant de fagorganiserte seks måneder før stortingsvalget.

- I fagbevegelsen og i Arbeiderpartiet snakker vi hele tida om at vi skal få ei ny rødgrønn regjering. Men for meg er det ikke nok med ei mindretallsregjering med Ap og Sp, som må søke støtte i SV og Rødt for å få gjennom politikken sin, sier Rolf-Geir Hillestad.

Og legger til:

- Vi trenger ei rødgrønn flertallsregjering med stortingsflertallet i ryggen. Derfor etterlyser jeg en dialog mellom partilederne på venstresida, og håper Jonas Gahr Støre tar initiativ til at så skjer. Skal vi vinne valget må Jonas sette seg ned med Trygve Slagsvold Vedum og Audun Lysbakken og utarbeide en felles politisk plattform for Ap, Sp og SV. Det haster, sier Rolf-Geir Hillestad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer