Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gifte damer mest lystne

Mang en hustru har betalt for hete møter med «Frank» (33) fra Stavanger. Flertallet av gigoloene Dagbladet har vært i kontakt med har flest gifte kunder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingeniøren «Frank» har en ledende stilling i næringslivet. Det kolleger og venner ikke vet, er at han prostituerer seg på sjette året.

- Kundene er som regel gifte damer som er bundet i kjølige forhold. Flørten i ekteskapet er borte og mange savner nærhet og oppmerksomhet, sier 33-åringen.

Stavangermannen markedsfører seg selv via ulike nettannonser, og har en fast kundekrets på 24 damer i alderen 18 til 55 år. Fem timers massasje med sex inkludert koster 4 000 kroner.

- Hvorfor betaler damer for sex?

- De velger meg fordi at jeg tar aldri kontakt igjen. De slipper å bekymre seg for å si noe dumt, eller tenke på at har såret meg. Dessuten slipper de seg kanskje mer løs med meg enn med ektemannen, sier «Frank».

Han bedyrer at «deltidsjobben» er følelsesmessig uproblematisk.

Kristian fra Stavanger lot seg intervjue per e-post. Han skriver:

« Kundene er helst gifte damer med menn som reiser mye i jobben, og derfor føler seg litt neglisjerte. Jeg tar 1500 kroner for en runde med alt inkludert, og har heltidsjobb utenom.»

Både Kristian og Frank gleder seg til Oljemessen som arrangeres i byen til høsten. Da har begge full avtalebok.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media