Gifte Stuart kjørte 64 mil for å møte falsk Facebook-jente

ManU-supporter rundlurt av Liverpool-fans. Hør klippet!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Da den 39 år gamle Manchester United-supporteren, Stuart Slann, møtte to Liverpool-supportere i Cancun, Mexico i november, begynte de naturlig nok å krangle om hvilket lag som var best.

Til slutt kastet Liverpool-fansen Slann ut i et svømmebasseng, slik at han brakk ankelen og fikk ribbeinsbrist.

Ikke akkurat det beste vennskapet, men Slann kunne ikke forestille seg hvordan livet hans kom til å bli snudd opp-ned noen måneder seinere.

Liverpool-fansen følte at de ikke var helt ferdige med 39-åringen, og lagde en Facebook-profil der de utga seg for å være en skotsk jente som het Emma.

Emma tok kontakt med United-supporteren, og til tross for at han var gift, bestemte han seg for å møte henne.

Slann kjørte 64 mil fra hjemmet i Sheffield til en gård i Aberdeen, der Emma skulle bo.

- Jeg snakket med Emma på Facebook en måneds tid. Jeg hadde ingen grunn til å tvile på at hun eksisterte, og en dag inviterte hun meg til Skottland. Jeg kjørte i ni timer, og da jeg kom fram til gården, fikk jeg en tekstmelding om at hun fortsatt var på jobb, sier Slann, ifølge flere britiske aviser.

- Det gjorde tingene enda verre. Ikke bare hadde jeg kjørt i ni timer, men jeg måtte vente i tre og en halv time til.

Slann hadde tatt med en rosa dildo på turen, og selv ikke tekstmeldingen fra Emma der han ble bedt om å ta bilde av seg selv mens han suttet på den, fikk 39-åringen til å mistenke at noe var galt.

Så ringte Liverpool-supporterne, som du selv kan høre øverst i denne saken, og avslørte at det var en spøk.

Men Liverpool-fansen ga seg ikke med det. De tok opp samtalen, og postet både den og video av 39-åringen med dildoen i munnen på YouTube.

- Hvis de hadde bedt meg kjøre til Manchester, Leeds eller til og med Liverpool, hadde det ikke vært så ille. Jeg hadde kanskje sett humoren i det. Men å sende meg helt opp til Aberdeen, det var bare ondt.

En som heller ikke så humoren i kjøreturen, var Slanns kone. Hun har nå tatt ut skilsmisse.