Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gifter seg ikke

Prins Charles skal ikke gifte seg med Camilla Parker Bowles. Det skriver han i et brev britisk presses klageinstans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prinsen har sendt et brev til pressens klageinstans i Storbritannia der han dementerer opplysninger i The Sunday Times om at han skal gifte seg. Avisen hevdet at prinsen var i samtaler med kirken i Skottland om å gifte seg der. Men dette stemmer ikke, ifølge prinsen selv.

I brevet til Press Complaints Commission, som The Times gjengir i dag, skriver prins Charles: «vi må understreke en gang for alle at ekteskap ikke er et tema på agendaen vår, og vi må sette ned foten for de mange endeløse spekulasjonene».

Prinsen og Camilla demonstrerer dermed at de to er temmelig lei av alle skriveriene om bryllup. De mange artiklene den senere tid har irritert prinsen og de ansatte i hoffet hans. Brevet til klageinstansen er den første fra prinsen av Wales. Men slottet har tidligere klaget over pressens oppførsel mot prinsens sønner. Da har pressen skjerpet seg og gitt sønnene pusterom fra ivrige fotografer.

The Sunday Times sier de vil vurdere prinsens klage og komme med et svar tilbake.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media