Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gifter seg med ex-mannen

Lisa Marie Presley planlegger et nytt bryllup med ex-mannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sammen med Danny Keogh har hun to barn, Danielle (9) og Benjamin (6). Presley og Keogh gikk fra hverandre da Lisa Marie inngikk det kortvarige ekteskapet med Michael Jackson. Etter at det ble slutt med Jackson gikk Lisa Marie tilbake til sin ex-mann, men de har vært offisielt skilt helt fram til nå.

Alltid elsket

Nå har hun ifølge Star fortalt venner at Danny er mannen hun har elsket hele tiden.

- Jeg elsker Danny. Jeg har lyst til å gifte meg med ham på nytt, skal Lisa Marie ha sagt. En nær venn av Lisa Marie sier til magasinet at de to definitivt er sammen igjen. De har bodd sammen de siste månedene i Lisa Maries hjem.

Gifter seg i las Vegas?

- Lisa marie har innsett at det var en stor feil å ende ekteskapet. Nå lever de som mann og kone, og de har bestemt seg for å gjøre det offisielt ved en bryllupsseremoni. De snakker om et veldig lite bryllup. Kankje også en kjapp seremoni i Las Vegas borte fra alle - slik at de får være i fred, sier en venn av paret.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling