Matilda (24):

Giftet seg med stebroren - sjokkerer igjen

Matilda (24) giftet seg med stebroren Samuli (27) i fjor. Til Dagbladet røper hun kontroversielle planer.

GIFT: Matilda Eriksson avslører nytt påfunn overfor Dagbladet. Foto: Skjermdump/Instagram
GIFT: Matilda Eriksson avslører nytt påfunn overfor Dagbladet. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor intervjuet Dagbladet finske Matilda Eriksson om det nye ekteskapet med stebroren Samuli Eriksson.

Hun sa det var kjærlighet ved første blikk, da øynene deres møttes på morens 50-årsdag tilbake i 2018.

- Hver gang hadde vi gode samtaler og kjente en sterk forbindelse. I 2021 begynte vi å være sammen regelmessig, men det var i første omgang som venner eller «stesøsken», sa Matilda den gang.

I mai 2021 begynte stesøsknene og date, og hun innrømmet at det føltes veldig galt - i begynnelsen.

De prøvde å trekke seg unna hverandre i en liten periode, men det var liten tvil i hjertene deres. Det skulle bli dem, på tross av stigmaet rundt dem.

De bestemte seg for å satse på hverandre, og etter det utviklet forholdet seg raskt. Paret forlovet seg i 2021 og giftet seg i fjor sommer.

Nytt sjokk

I april i år oppdaterer de oss med statusen på forholdet, og kommer med en ny sjokkerende avsløring.

- Alt har vært bra siden vi snakket i november, og vi liker virkelig ekteskapslivet. Men vi har fått mange meldinger og forskjellige type reaksjoner etter at artiklene kom ut. Vi tar ikke «hatere» seriøst, og det har ikke påvirket oss i alle fall, men det har vært en veldig spennende reise, forteller Matilda til Dagbladet, før hun fortsetter:

- Jeg mener det er rart hvor interessert folk er i forholdet vårt, men jeg forstår at det skyldes tabu-bakgrunnen vår som stesøsken.

Hun kan også avsløre at hun har tatt et kontroversielt valg. Et valg Matilda har tatt på vegne av et ønske om oppmerksomhet, lysten til å være foran kamera og faktumet av at hun er en seksuell person.

GIFT: Samuli og Matilda. Foto: Skjermdump/Instagram
GIFT: Samuli og Matilda. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

- Skammer meg ikke

Matilda har begynt å kaste klærne på det omstridte nettstedet OnlyFans. Nettstedet har blitt kritisert en rekke ganger fordi profilene kan dele nakenbilder og pornografisk innhold mot betaling.

- Jeg startet OnlyFans av mange grunner. Jeg har alltid vært en veldig seksuell person og etter hvert som jeg har blitt eldre har jeg vært mer åpen om det. Jeg ønsker å kunne uttrykke meg seksuelt, og jeg tror dette er en flott plattform for å kunne gjøre det, sier Matilda.

Hun forteller videre at hun elsker å stå foran kamera og at det føles naturlig for henne å posere og ta bilder.

- Du føler ingen form for skam over å ha startet en OnlyFans?

- Jeg er faktisk superstolt av meg selv, og føler at dette allerede har gjort meg litt sterkere og mer åpen. Jeg elsker oppmerksomhet og skammer meg ikke over det. Jeg tror mange jenter kanskje føler skam over trangen til å bli sett, og det pleide jeg også å gjøre, sier Matilda.

Hun har gått gjennom mange forskjellige følelser etter å ha startet det kontroversielle prosjektet. 24-åringen er vel vitende om at hun vil oppleve mye «hat» fra mange mennesker.

- Folk vil tro at du er skitten, og da blir du mindre respektert og verdsatt. Men jeg liker å tenke at jeg lever for meg selv og ikke for andre.

- Oppmerksomhets-horer

- Det er vanlig at jenter blir stemplet som oppmerksomhets-horer om de elsker å være et sentrum. Uansett, jeg føler det er greit å elske komplimenter og hengivenhet fra andre. Hvis det får deg til å føle deg bra, bør du ikke skjule det eller skamme deg, så lenge du respekterer andre og ikke skader noen, sier finnen videre.

Hun fortsetter med at det er viktig «å lese rommet» og respektere andre så de kan uttrykke seg. 24-åringen mener at det ikke er hensiktsmessig å alltid søke oppmerksomhet.

Matilda har hatt kontoen sin i litt over ei uke nå, og vet ikke hvor mye hun kommer til å tjene etter hvert. Hun røper likevel at hun har tjent noen hundre euro.

Men hun er ikke i tvil, den nygifte kvinnen håper å kunne jobbe på det kontroversielle nettstedet på fulltid.

- Hvorfor skulle jeg ikke det? Jeg har elsket å gjøre dette så langt, og hvem vil ikke gjøre noe de elsker?

«Stepsister»

Da hun først åpnet kontoen sin, kalte Matilda seg for «Stepsistermatilda», men endret navnet kort tid etter.

- Jeg følte at jeg ikke identifiserte meg ved det, og ønsket å dra fokuset litt vekk derfra, forklarer hun.

- Har du fått inn noen rare henvendelser enda?

- Jeg liker ikke å si at folks forespørsler er rare fordi jeg vil at alle skal føle seg komfortable med å spørre meg om tilpasset innhold. Jeg vil aldri dømme noen etter deres fetisjer eller seksuell legning, så lenge du respekterer andre og ikke skader noen, sier Mathilda.

Hun røper likevel én henvendelse hun måtte si nei til.

DRISTIG KARRIEREBYTTE: Australske Libbie Hopwood har byttet karriere, og gir nå tips på OnlyFans. Vis mer

- Den mest uvanlige forespørselen har vært en video hvor jeg fiser. Jeg gikk ikke videre med det, men takket ham for at han tok kontakt med meg, sier hun.

Siden OnlyFans ble lansert i 2016, er det flere kjendiser som har blitt store de seineste åra - både i inn- og utland.

På plattformen kan både privatpersoner og offentlige personer legge ut bilder og videoer for kunder som betaler for innholdet. Kundene kan også slenge inn ekstra lapper for å få tilgang til mer eksklusivt innhold.