Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Giftig gass legger seg som et lokk over Tynset

Politiet ber folk holde seg innendørs etter storbrann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet fikk beskjed om brannen i bygget til Holmen Motorservice på Tynset klokken 6.42 søndag morgen, melder NTB.

Bygget begynte ifølge Østlendingen å brenne litt etter klokken seks. Brannmannskaper fra Tynset, Alvdal og Tolga har rykket ut til brannen.

- Det brenner i et stort industribygg. Det er tilknyttet flere bedrifter til bygget, blant annet et verksted, sier operasjonsleder Trond Sulen i Hedmark politidistrikt til Dagbladet.

Det er ikke fare for at brannen sprer seg til andre bygg i industriområdet. Men det er stille vind med tåke i området, noe som skaper utfordringer.

- Det kommer giftig gass fra brannen og det legger seg som et lokk over sentrum av Tynset. Folk bør lukke vinduer og holde seg innendørs i dag, sier operasjonslederen.

Flere gassbeholdere har eksplodert i brannen. Politiet regner med at industribygget blir totalskadd. Det er ikke fare for liv og helse.

i 10.30-tida brant det fremdeles livlig på stedet, opplyser politiet.

Brannen har spredt seg til flere industribygninger ved siden av, og politiet ber nå folk om å holde seg innendørs på grunn av giftig gass fra gassbeholdere som skal ha eksplodert inne i bygningen.

- Folk må lukke vinduene og holde seg inne på grunn av giftig gass fra brannstedet, sier operasjonsleder Trond Sulen ved Hedmark politidistrikt til NRK.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media