Giftig gass legger seg som et lokk over Tynset

Politiet ber folk holde seg innendørs etter storbrann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet fikk beskjed om brannen i bygget til Holmen Motorservice på Tynset klokken 6.42 søndag morgen, melder NTB.

Bygget begynte ifølge Østlendingen å brenne litt etter klokken seks. Brannmannskaper fra Tynset, Alvdal og Tolga har rykket ut til brannen.

- Det brenner i et stort industribygg. Det er tilknyttet flere bedrifter til bygget, blant annet et verksted, sier operasjonsleder Trond Sulen i Hedmark politidistrikt til Dagbladet.

Det er ikke fare for at brannen sprer seg til andre bygg i industriområdet. Men det er stille vind med tåke i området, noe som skaper utfordringer.

- Det kommer giftig gass fra brannen og det legger seg som et lokk over sentrum av Tynset. Folk bør lukke vinduer og holde seg innendørs i dag, sier operasjonslederen.

Flere gassbeholdere har eksplodert i brannen. Politiet regner med at industribygget blir totalskadd. Det er ikke fare for liv og helse.

i 10.30-tida brant det fremdeles livlig på stedet, opplyser politiet.

Brannen har spredt seg til flere industribygninger ved siden av, og politiet ber nå folk om å holde seg innendørs på grunn av giftig gass fra gassbeholdere som skal ha eksplodert inne i bygningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer