Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Giftlekkasje slo ut sjåfør

En transportbil med farlig lim som begynte å lekke, førte til at en sjåfør besvimte og et helt område ble skumlagt på Sofiemyr i Akershus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det hele begynte med at bilen ble lastet med limdunker hos Tollpost på Sofiemyr ved Kolbotn. Under lossinga på Sørenga ved Sjursøya ble en dunk skadd av en truck. Sjåføren sto rett i nærheten og gikk ifølge Oslo-politiet rett i bakken da han pustet inn den farlige dampen fra limet. Han ble deretter brakt til Rikshospitalet for undersøkelse.

Transportbilen ble så kjørt tilbake til Sofiemyr, der det ble oppdaget at lekkasjen fortsatte. Dermed rykket både brannvesen, ambulanse og en spesialbil ut, og hele området til DFDS Seaways og Tollpost ble skumlagt. Væsken fordampet imidlertid raskt, og ved 17-tiden var situasjonen under kontroll.

- Politiet kommer til etterforske saken for å finne ut om noen har opptrådt uaktsom, sier sambandsoperatør Stian Stenbek i Follo politidistrikt.

Sjåføren lå i ettermiddag til observasjon, men skal ikke være alvorlig skadd, opplyser Rikshospitalet.(NTB)