Storbritannia:

Gigafunn på yacht

Kokain til en verdi av 1,4 milliarder kroner ble funnet på en yacht utenfor Plymouth i England.

KOKAIN: Det ble funnet enorme mengder kokain om bord på en yacht. Foto: AFP/NTB
KOKAIN: Det ble funnet enorme mengder kokain om bord på en yacht. Foto: AFP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Seks personer ble arrestert på kysten av Plymouth, etter at myndighetene beslagla 1500 kilo kokain til en verdi av 1,4 milliarder kroner, ifølge Sky News.

Mennene ble arrestert på en yacht 129 kilometer fra land, etter en felles operasjon mellom britiske og australske myndigheter.

Mistenkt for narkotikahandel

- Det er ingen tvil om at stoffene ville blitt transportert til forskjellige deler av landet, og solgt videre til lokalsamfunn over hele Storbritannia. Det ville forårsaket mer kriminalitet og elendighet, sier visedirektør i The National Crime Agency (NCA) Matt Hornes i en uttalelse, ifølge Sky News.

Mennene som er arrestert er mellom 24 og 49 år, og er mistenkt for narkotikahandel, ifølge en uttalelse fra NCA.

- Organiserte kriminelle miljøer er motivert av penger. Mangelen på stoffene som har blitt beslaglagt, vil ødelegge planene og evnen til å operere for de organiserte kriminelle miljøene, sier Horne.

I uttalelsen mener Horne også at arrestasjonen av mennene, som transporterte de store mengdene narkotika, gjør at de har mistet pålitelighet blant kriminelle miljøer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.