13.150.000 kroner:  Dette totaloppussingsobjektet på Nordberg i Oslo gikk 2,15 millioner over takst denne uken. Foto: Morud & Partnere
13.150.000 kroner: Dette totaloppussingsobjektet på Nordberg i Oslo gikk 2,15 millioner over takst denne uken. Foto: Morud & PartnereVis mer

Gikk 2,15 millioner over takst midt i ferien

Et oppussingsobjekt fra 1960 på Nordberg ble revet vekk denne uken. - Boligmarkedet har ikke tatt felles­ferie, sier Janne Morud.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): - Det er ikke hver dag jeg selger en eiendom til 2.150.000 kroner over prisantydning midt i fellesferien, sier eiendomsmegler Janne Morud i Morud & Partnere til Finansavisen.

På søndag og mandag var det visning av en enebolig på Nordberg hvor taksten var 11 millioner kroner. Huset på 170 kvadratmeter er fra 1960, mens tomten oppgis til 1,6 mål.

- Tomten er aldeles praktfull med utsikt, men huset trenger fullstendig rehabilitering og vedtektene i Sogn haveby gjør at det ikke er mulig å skille fra tomt, sier Morud til Finansavisen.

Til tross for at eiendommen i Rødbråtbakken ble lagt ut i markedet samtidig som de fleste andre trekker sine objekter, var det mange på visning. Ifølge Morud var det til og med potensielle kjøpere som hadde kommet inn til Oslo fra sine respektive feriesteder.

- Jeg la ut en eiendom i fjor sommer også, og oppnådde god respons da, sier hun.

- Det hjelper at huset er på Nordberg?

- Nordberg er hot ja, og mange ønsker å bo der. Området ligger nær marka og er fredfullt, samtidig som det er sentralt.

Flere nyheter Sjeldent høyt boligsalg - her går salgene raskest
Eiendomsmegler 1 øyner et godt boligmarked
Usolgte boliger ligger mye lenger enn før