Gikk berserk med anleggs-maskiner ved fengsel

Skader for flere hundre tusen.

KNUSTE PORTER: Omfattende skader for flere hundre tusen kroner, etter at ukjente gjerningspersoner gikk amok med massive anleggsmaskiner i Trondheim. Foto: Tor Aage Hansen
KNUSTE PORTER: Omfattende skader for flere hundre tusen kroner, etter at ukjente gjerningspersoner gikk amok med massive anleggsmaskiner i Trondheim. Foto: Tor Aage Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En eller flere gjerningspersoner brøt seg i morgentimene inn på et industriområde på Tunga i Trondheim, hvor de startet opp og gikk berserk med et antall anleggsmaskiner.

Skadene er svært omfattende etter at de brukte de flere tonn tunge maskinene som rambukker.

• Vet du noe om dette? Tips oss på sms/mm 2400, epost 2400@db.no eller telefon 24 00 00 00.

- De har starta opp anleggsmaskinene og brukt dem til å meie ned tre porter. I tillegg kjørte de på en servicebil og dyttet den ned i grøfta. Fire-fem anleggsmaskiner ødelagt, sier selger Geir Sandvik i Pon equipment til Dagbladet.no.

- Det er fordelig. De har ødelagt for flere hundre tusen kroner, legger han til.

Hærverket ble oppdaget i åttetiden i morges, og Sandvik har ingen formening om hvem som kan stå bak. Kriminalvakt Alfred Kviseth ved Trondheims-politiet sier til Dagbladet.no at ingen er mistenkt så langt.

- Vi vet veldig lite om hva som har skjedd og hvem som kan stå bak, sier Kviseth, og legger til at de tekniske undersøkelsene starter på mandag.

Åstedet ligger like ved en fengselsavdeling på Tunga, men hendelsen er trolig ikke fanget opp av overvåkningskameraene rundt bygningen, opplyser Sandvik.

Det er heller ingen videoovervåkning på plassen hvor hærverket fant sted.

MEIDE NED BIL: En av servicebilene ble påkjørt og dyttet ned i en grøft. Foto:  Tor Aage Hansen
MEIDE NED BIL: En av servicebilene ble påkjørt og dyttet ned i en grøft. Foto: Tor Aage Hansen Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer