Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gikk berserk med pulverapparat på bensinstasjon

Tre menn siktet for kostbare hærverk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Torsdag formiddag ble to 19-åringer og en 21 år gammel mann pågrepet av politiet for å ha tømt et brannslukningsapparat inne på bensinstasjonen Esso Flotmyr i Haugesund.

De siktede innrømmet selv hærverket under avhørene som ble foretatt torsdag.

Gjerningsmennene er godt kjent av politiet fra før og skal også ha utført samme type skadeverk på en buss i forkant at hendelsen på bensinstasjonen.

Ifølge politioverbetjent Torbjørn Nervik på Haugesund politistasjon innrømmet de også at de sprayet ned bussen før de gikk videre til Esso.

- De har påført Esso skader for det vi antar er flere hundretusen kroner, mens skadene i den splitter nye bussen beløper seg til rundt 150.000 kroner, sier Nervik til Haugesundsavis.

Hærverket på Esso ble meldt til politiet 03.38 natt til onsdag.
Tidligere siktet Politiet observerte de tre gjerningsmennene en halvtimes tid etter pulverangrepet på bensinstasjonen da de kom innom igjen, angivelig for å handle varer.

- Alle tre er folk vi kjenner fra tidligere forhold, som også inkluderer skadeverk. Han vi anser som hovedpersonen, en av 19-åringene, er også siktet for å ha truet husverten sin med kniv torsdag morgen, sier Nervik. til Haugesundsavis.

Hovedpersonen ble derfor begjært varetektsfengslet umiddelbart fredag morgen.