Gikk hånd i hånd med kjæresten da hun ble drept med kniv

Politiet tror de har drapsvåpenet - men får ikke tatt fingeravtrykk.

ETTERFORSKER: Men Vicente Capalar Pacayo (t.v.) og Alvin Laurino Auman ved Isabel-politiet sier de ikke får tatt fingeravtrykk av det antatte drapsvåpenet. Det er kniven som ligger på bordet. Foto: Privat
ETTERFORSKER: Men Vicente Capalar Pacayo (t.v.) og Alvin Laurino Auman ved Isabel-politiet sier de ikke får tatt fingeravtrykk av det antatte drapsvåpenet. Det er kniven som ligger på bordet. Foto: PrivatVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En norsk-filippinsk kvinne ble ved 2045-tida i går kveld drept med kniv i byen Isabel på Filippinene.

Hun var på juleferie i byen.

Visepolitisjef Vicente Capalar Bacayo ved det lokale politiet opplyser i 1415-tida til Dagbladet at politiet har tatt beslag i kniven som ble brukt.

Falt om - Hun falt om klokka 2045 julaften. Først trodde man det handlet om et hjerteattakk, men så oppdaget søsteren til drapsofferet  kniven, opplyser Bacayo.

- Vi har kniven, men dessverre er det ingen fingeravtrykk vi kan bruke. Det fordi det er flere som har holdt i skjeftet, sier visepolitisjefen til Dagbladet.

Hun ble stukket kun en gang.  

- Etterforskningen pågår for fullt, sier Bacayo.

Hånd i hånd Kvinnens kjæreste er dypt rystet over det som har skjedd.

- Vi hadde vært hjemme hos henne og spist julemiddag, og gikk ut for å ta en kveldstur. Vi gikk hånd i hånd da det skjedde, sier mannen til Dagbladet.

Med på kveldsturen var også kvinnens søster og niesen på 13 år.

Han forteller at kvinnen ble fraktet til en lokal legevakt ikke mange mange hundre meter fra stedet det skjedde

Skeptisk - Der ble hun stabilisert, fikk intravenøst drypp og sendt i sykebil til Ormut. Der er det et større sykehus, men de sier at hun var død ved ankomst, sier mannen.

- Alt skjedde så fort, men jeg tok notis av klærne og utseende. Han hadde halvlangt hår, en caps på hodet og en blå skjorte, sier kjæresten.

Mannen skal ha forsvunnet fra stedet etter at ugjerningen var begått, og visepolitisjef Bacayo sier de ikke har noen mistenkte i saken.

- Jeg håper politiet vil legge arbeid i denne saken. Jeg er litt skeptisk til det. Derfor var det første jeg gjorde å sende en e-post til norske myndigheter, sier drapsofferets kjæreste til Dagbladet.

STUKKET I RYGGEN: Kvinnen ble stukket med kniv, antagelig av noen som kom bak henne. Dette er drapsvåpenet, ifølge politiet. Foto: Privat
STUKKET I RYGGEN: Kvinnen ble stukket med kniv, antagelig av noen som kom bak henne. Dette er drapsvåpenet, ifølge politiet. Foto: Privat Vis mer