Gikk i sporet da toget kom

En jente ble drept momentant da hun ble klemt mellom t-bane-vogna og gjerdet ved inngangen til Ullernåsen T-banestasjon i Oslo i natt. Rett før dødsulykken prøvde to gutter desperat å alarmere dem om at t-banen var på vei. Men toget var allerede på vei inn til stasjonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Et følge på fire jenter gikk langs skinnegangen da t-banen kom. To av jentene ble truffet. Den ene omkom umiddelbart, mens venninnen ble skadd. De to andre jentene i følget unnslapp i siste sekund.

Ulykken skjedde like etter klokken ett i natt.

Forbudt

- I det toget kom kjørende inn mot stasjonen forsøkte to gutter som ventet på siste bane å si fra til jentene som gikk langs skinnene, sier operasjonsleder ved Oslo politikammer Per Arve Bakke til Dagbladet i natt.

Det er på det rene at jentene befant seg på forbudt område. De trodde siste tog hadde gått, og tok sjansen på å gå langs togsporet.

Hjelpemannskapene kom raskt til åstedet.

- T-banevognen traff to av jentene. Den ene klarte nesten å komme seg unna og ble skadd, mens venninnen ble klemt i hjel mellom gjerdet og vognen, opplyser operasjonsleder Bakke.

- Med de to guttene som slo alarm var seks personer innvolvert i ulykken. Tre andre ankom stasjonen rett etter ulykken, opplyser Bakke.

Sjokk

Samtlige som befant seg på stasjonsområdet ble sjokkskadd, og et stort antall ambulanser ble kjørt til åstedet for å gi dem krisebehandling.

Spesielt de to venninnene var rystet etter den grufulle ulykken.

Den skadde jenta ble lettere skadd, og ble innlagt for observasjon, opplyses det ved akuttmottaket på Ullevål sykehus i Oslo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer