Gikk i strupen på samarbeidspartner under «Solidaritetstog mot hat og stigmatisering»

«Hvor var Charlie i dag, da min ytringsfrihet ble krenket i Norge da min appellant ble fjernet fra lista».

TIL ANGREP PÅ SAMARBEIDSPARTNER:  En tydelig opprørt Thee Yezen Al Ubeide avsluttet sin tale forran Stortinget med et angrep på det han omtalte som en krenkelse av sin egen ytringsfrihet. Foto: Nina Hansen
TIL ANGREP PÅ SAMARBEIDSPARTNER: En tydelig opprørt Thee Yezen Al Ubeide avsluttet sin tale forran Stortinget med et angrep på det han omtalte som en krenkelse av sin egen ytringsfrihet. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rundt 30 organisasjoner, politiske partier og trossamfunn deltok i mandag kveld under marsjen «Solidaritetstog mot hat og stigmatisering» i Oslo sentrum.

Solidaritetstoget var både en solidaritetserklæring etter terroren i Paris og en motmarkering mot Pregidas anti-islamske marsj som ble avholdt et annet sted i Oslo sentrum på samme tidspunkt.

Antirasistisk senter, Amnesty International, AUF og Islamsk Råd Norge var bare noen av gruppene som stilte seg bak initiativet.

Blant appellantene var Oslo-biskop Ole Christian Kvarme og forstander Ervin Kohn i Det Mosaiske Trossamfund.

Appell holdt også Thee Yezen Al Ubeide som var en av initiativtakerne til marsjen, som han var til den store demonstrasjonsmarsjen mot Den Islamske staten i fjor. Under Thee Yezen Al Ubeides appell var det tydelig at han ikke var helt fornøyd med hvordan arrangementet hadde utviklet seg. Helt til slutt kom han med dette utsagnet, som ble hengende i lufta for de fleste av tilhørerne:

«Hvor var Charlie i dag, da min ytringsfrihet ble krenket i Norge da min appellant ble fjernet fra lista»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer