Gikk i terapi for å få ekteskapet på gli

Bill og Hillary Clinton gikk til ekteskapsrådgiver i over et år etter at Monica Lewinsky-affæren ble avslørt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERLIN (Dagbladet): -  Terapien varte hele dagen, ofte opp mot åtte timer, en gang i uka i over et år. Terapeuten kom og tilbrakte hele dagen hos oss. Mange ganger satt han tre timer alene med meg. Etterpå var han alene med Hillary. Til slutt hadde vi en felles samtale, forteller den tidligere presidenten til den tyske avisa Bild am Sonntag.

Styrket forholdet

Clinton avslører at hardkjøret fra motstanderne som forsøkte å bruke utroskapen for å presse ham til å forlate Det hvite hus egentlig bidro til å redde forholdet mellom de.

-  Disse folka hjalp meg egentlig. Hillary var rasende på dem. De fikk meg til å framstå i et bedre lys i hennes øyne, flirer han.

-  I presidenttida sto vi alltid under et enormt press. Hver detalj i livet vårt ble gjennomlyst og undersøkt. Det var virkelig en bisarr opplevelse. Men det sveiset oss bare tettere sammen. Jeg pleier å si at jeg alltid har elsket Hillary høyt, men at jeg kanskje ikke elsket henne godt nok.

Måtte le

På spørsmål om når han og Hillary ble i stand til å le sammen igjen, svarer Bill Clinton: -  Omstendighetene den gangen var absurde. Hele privatlivet vårt ble brettet ut, og som om det ikke skulle være nok, ble jeg trukket for retten. Dette viser bare hvor fortvilte de var fordi de ikke kunne vinne over meg politisk. Situasjonen var så absurd at vi bare måtte sette oss ned og le.

Ekspresidenten sier at han med hensikt lot være å fortelle mer om Monica Lewinsky i boka si, som kommer ut på tysk denne uka.

-  Jeg vil behandle henne med respekt, sier Bill Clinton.

ISFRONT: To dager etter at Hillary Clinton skal ha angrepet Bill på grunn av utroskap, stilte de opp sammen for å minnes Lockerbie-ulykken ti år tidligere. Men at det var dårlig kontakt mellom ektefellene er ikke vanskelig å se.