Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gikk løs på naboen med hammer

Var lei av latteren hans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Naboen hadde besøk av venner og var i særdeles godt humør, da nabokvinnen kom hjem fra jobb. Trøtt og sliten etter en lang dag på jobb, synes hun imidlertid ikke at latter og skrål var noe særlig å slappe av til.

Ikke gode naboer

Til slutt ble kvinnen så lei av naboens ablegøyer at det kokte fullstendig over.

Hun utstyrte seg med hammer og ringte på til naboen, for så å lange ut et skikkelig hammerslag mot ham.

Resultatet ble et forslått håndledd, 3000 kroner i bot og 30 dagers betinget fengsel.

Og et naboforhold som aldri kommer til å bli det samme.

Drapstrusler

Det er svært lytt mellom leilighetene i blokka der de to bor.

Kvinnen har flere ganger klaget over at naboen bråker mye og beskylder han også for sjikane ved at han skal ha gjentatt lyder fra hennes leilighet, skriver Romsdals Budstikke.

I Romsdals tingrett forklarte mannen at han ikke fikk særlig vondt at hammerslaget, men at han ble redd og trakk seg unna. Kvinnen skal ha blitt stående igjen i døra og skrike «neste gang skal jeg drepe deg».

-  Etter rettens oppfatning var trusselen framsatt under slike omstendigheter at den var egnet til å framkalle alvorlig frykt, skriver tingretten.

HAMRET LØS: Kvinnen ble så lei av naboens ablegøyer at det kokte fullstendig over.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling