KLUMP I BAKHODET:  Utveksten mellom kraniet og huden var en kaliber .22-kule som har vært der siden nyttårsaften i 2004 eller 2005. RØNTGENFOTO: TYSK POLITI/AFP/SCANPIX.
KLUMP I BAKHODET: Utveksten mellom kraniet og huden var en kaliber .22-kule som har vært der siden nyttårsaften i 2004 eller 2005. RØNTGENFOTO: TYSK POLITI/AFP/SCANPIX.Vis mer

Gikk med kule i bakhodet fem eller seks år

Polakk ikke sikker hvilken nyttårsfeiring han ble skutt på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): For noen dager siden gikk den 35 år gamle polakken til lege i den tyske byen Herne midt mellom Bochum og Gelsenkirchen. Han hadde oppdaget en klump i bakhodet.

Et røntgenbilde avdekket at det ikke var noen svulst eller en vanlig, uskyldig kul. Med et enkelt inngrep plukket legene på det lokale sykehuset ut en kule av kaliber .22.

Kula hadde ikke trengt gjennom kraniet, men lå innkapslet under huden.

I dag offentliggjorde politiet i Bochum det ekstraordinære røntgenbildet med kulas plassering for å få tips om hva som kan ha skjedd - i tillegg til å sjekke kula mot beslaglagte våpen, ifølge lokale medier.

Politiet opplyste samtidig at kaliber .22-ammunisjon i hovedsak blir brukt i håndvåpen.

Polakken, som har bodd i Herne i flere år, ante ikke at han bar rundt på en kule i hodet før røntgenbildet ble lagt på bordet.

Nyttårsfeiering Mannen har forklart at han trolig må ha blitt  beskutt for fem eller seks år siden under nyttårsfeiring ute i gatene i Herne.

Han feiret nyttår ute på byen både i 2004 og 2005, det var heftig skåling begge nyttårsfestene.

Ved en av disse feiringene mener mannen  å huske at han fikk noe han oppfattet som et slag i bakhodet, men han festet seg ikke mer med det.

Ifølge AP tror politiet at det kan ha vært et streifskudd som traff polakken for noen år siden.