Familiebesøk:

Gikk på toalett-blemme hos svigers

- Dette er flaut, pinlig og tåpelig, sier 26-åringen.

BEDRITENT: Kennedy havnet i en skikkelig bedriten situasjon da hun besøkte sine svigerforeldre for første gang. Foto: Jam Press/@kennedyallegedly

BEDRITENT: Kennedy havnet i en skikkelig bedriten situasjon da hun besøkte sine svigerforeldre for første gang. Foto: Jam Press/@kennedyallegedly

Vis mer
Publisert

Kennedy Calwell (26) fra Vancouver i Canada skulle møte kjærestens familie for aller første gang.

Som om ikke det er skummelt nok å møte svigers, skjedde det noe som virkelig sendte Kennedys nerver i høygir.

Måtte bæsje

26-åringen hadde flydd til Toronto ens ærend for å møte svigerforeldrene sine sammen med kjæresten Nick, ifølge nyhetsbyrået Jam Press.

Mens hun var på besøk, måtte hun bæsje.

Da hun var ferdig, innså hun at hun ikke greide å trekke ned i do.

- Først tenkte jeg at dette ikke var noe stort problem, og at jeg kunne fikse det ved å åpne lokket på doen og dra litt i håndtaket, sier hun.

Men ingenting funket slik Kennedy hadde tenkt.

- Jeg ble ikke bekymret før jeg innså at jeg ikke kom til å klare å fikse det. Da fikk jeg mildere panikk, forteller hun videre.

- Jeg var sjokkert

Ting skulle snart gå fra vondt til verre.

- Da jeg skulle legge lokket tilbake på toalettet, klarte jeg å miste det - og det knuste i flere biter.

Kennedy forteller at hun ble stående og stirre på kaoset.

- Jeg var sjokkert i noen få minutter, før jeg innså at jeg hadde havnet i en skikkelig flau, pinlig og tåpelig situasjon.

Da bestemte hun seg for å lage en panikkdrevet TikTok om det.

- Foreldrene hans var ikke hjemme da dette skjedde. Kjæresten min var i første etasje, mens dette skjedde i kjelleren. Så ingen hørte noe.

- Så flaut!

Men Kennedy innså fort at hun måtte fortelle kjæresten, Nick, hva som hadde skjedd. Det var tross alt ingen annen vei ut av knipa.

- Jeg hadde ikke noe vindu å klatre ut av, ingen kjæledyr eller små barn å skylde på og heller ingen måte å komme meg ut av huset uten at kjæresten min så meg, sier hun.

I en TikTok-video som er sett av 2,8 millioner, beskriver hun hvordan nødssituasjonen utspant seg, og viser fram de knuste restene av toalettet.

- Ikke bare må jeg fortelle kjæresten min og familien hans at det ligger en bæsj i toalettet, men at min bæsj ødela doen. Dette er så flaut, sier hun.

Ringte foreldrene

26-åringen forteller at kjæresten lo godt da han fikk høre hva som hadde skjedd, og ringte foreldrene for å fortelle om det ødelagte toalettet.

- Han nevnte ikke bæsjen, sier Kennedy.

Heldigvis har Nicks foreldre fire sønner. Kennedy forteller at de er vant til at ting blir ødelagt rundt omkring i huset.

- To av Nicks brødre har allerede sett TikTok-videoen min, og har ringt ham og spurt om hendelsen. De synes det er morsomt, men nå frykter jeg det bare er snakk om tid før foreldrene finner ut at det var meg!

Mange reaksjoner

I kommentarfeltet under videoen tar det fullstendig av.

- Viktig spørsmål: Har du et stort vindu du kan klatre ut av? Skriver én.

En annen skriver:

- Enten blir du dama han gifter seg med, eller så blir dette historien han forteller kona si hver eneste jul. Det er ingen annen mulighet.

TABBE: Dagens julevideo fikk oppmerksomhet verden over. Vis mer

En tredje mener Kennedy bør be kjæresten ta på seg skylda:

- Hvis han ikke gjør det, er han ikke mannen for deg!

- Røm!

Andre har mer dramatiske forslag:

- Røm fra huset og aldri snakk med dem igjen!, skriver én.

- Jeg hadde flyttet inn der. Hadde aldri kommet ut igjen, skriver en annen.

Heldigvis har Kennedy selv klart å se det humoristiske i situasjonen:

- Jeg syns det er morsomt, og er veldig glad for at det løste seg. Men jeg er litt flau over at 2,5 millioner mennesker har hørt historien om bæsjen min, sier hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer