Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gikk til aksjon mot beryktet mafiaboss i dag tidlig

Camorra-lederen hadde vært på rømmen siden 1995.

LANG JAKT: Italiens politi fikk storfangst i dag tidlig. Camorra-bossen Salvatore Russo (56) er dømt til livsfarlig fengsel for ulike forhold og har vært på rømmen siden 1995.
LANG JAKT: Italiens politi fikk storfangst i dag tidlig. Camorra-bossen Salvatore Russo (56) er dømt til livsfarlig fengsel for ulike forhold og har vært på rømmen siden 1995. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Italiensk politi har arrestert den beryktede mafiabossen Salvatore Russo. Russo er en av lederne for den såkalte Camorraen i Napoli, en forbryterbande som skal ha rundt 5.000 medlemmer.


Han ble pågrepet ved daggry lørdag i en politiaksjon mot et hus på landsbygda utenfor Napoli, heter det i en kunngjøring fra politiet. Russo sto på listen over de 30 farligste og mest ettersøkte forbryterne i Italia.


Salvatore Russo er 56 år gammel og hadde vært på rømmen siden 1995. Han er dømt in absentia - altså uten at han selv var til stede i retten - til livsvarig fengsel for drap og for innblanding i organisert kriminalitet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media