Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gikk til angrep på edderkoppen med en lighter. Det skulle han ikke ha gjort

Langt mer enn edderkoppen ble offer for flammenes rov.

BRANNSTIFTER: Ifølge en av mennene som bodde i huset var det en «diger ulveedderkopp» som plutselig dukket opp på soverommet hans. Illustrasjonsfoto: Michael D. Kern / Nature Picture Library / NTB Scanpix
BRANNSTIFTER: Ifølge en av mennene som bodde i huset var det en «diger ulveedderkopp» som plutselig dukket opp på soverommet hans. Illustrasjonsfoto: Michael D. Kern / Nature Picture Library / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det meste gikk galt da en av innbyggerne i Redding i delstaten California fikk øye på en svær edderkopp på søndag.

Edderkoppen gjorde sin entré på et av husets soverom, og den handlekraftige beboeren bestemte seg for at huset bare var stort nok for en av dem.

Han grep en lighter, og satte fyr på den åttebeinte inntrengeren, men sistnevnte aktet ikke å gi seg uten kamp. Det bekrefter brannsjef Rob Pitt overfor lokalavisa Record Searchlight.

Tok opp kampen

TOK BOLIG I ØRET: Den indiske kvinnen våknet fra ettermiddagsluren med en kribling i øret. Da smerten satte inn ble hun kjørt på sykehuset, og legen ble mildt sagt overrasket over hva han fant. Video: Newslions MediaVis mer Vis mer Vis mer

Edderkoppen, som på dette tidspunktet var i fyr og flamme, pilte over en madrass slik at denne også tok fyr.

Husets tobeinte innehavere tok opp kampen mot flammene, og fikk madrassbrannen under kontroll, men ilden spredde seg videre til gardinene og en flaggsamling.

Selv om beboerne kjempet tappert, nå bevæpnet med en hageslange, måtte de ringe brannvesenet som omsider fikk slokket brannen 20 minutter etter at de ankom.

Det er anslått at verdier for mer enn 90 000 kroner gikk tapt.

Ubeboelig

Etter at brannvesenet hadde gjort sitt, ble det raskt klart at leiligheten nå var ubeboelig.

Det forteller Lindsey Wisegarver, pleieren som har ansvaret for en av mennene i huset, til lokalavisa.

Det er usikkert hvordan det gikk med edderkoppen, som ifølge brannstifteren var en «diger ulveedderkopp», men mye tyder på at den i likhet med flaggsamlingen ble offer for flammenes rov.

SER HELT EKTE UT: Hvordan hadde du reagert om du hadde funnet denne på kjøkkengulvet? Video: Stefan Pabst Vis mer Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!