Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gilde anmeldes av Mattilsynet

Etter at de solgte spekemat med E.coli.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I dag ble Gilde informert om at Mattilsynet politianmelder bedriften for brudd på omsetningsforbudet 7.april, melder TV2 Nettavisen.

Saken dreier seg om at Gilde distribuerte flere hundre kilo salami og annen spekemat, som ble forbudt å selge etter at E.coli-saken var oppklart.

Feilen oppstod etter at et Gilde-lager i Østfold misforstod en produksjonskode på varer som ikke skulle selges.

Gilde har beklaget sterkt at selskapet ved en feil sendte ut varer som Mattilsynet hadde nedlagt omsetningsforbud mot.

Gilde har hele tiden vært åpne om tabben og meldte selv fra til Mattilsynet om forholdet.

- Gilde forstår at Mattilsynet reagerer på feilen og tar politianmeldelsen om brudd på omsetningsforbudet på alvor, sier kommunikasjonsdirektør i Gilde Nina Sundqvist til TV2 Nettavisen.

Hun sier hun synes det er strengt med en anmeldelse, men at Gilde selvsagt vil samarbeide med politiet og Økokrim i saken.

Gilde anmeldes av Mattilsynet
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling