I DAMETRØBBEL: - Han ønsket et åpent ekteskap, og jeg nektet, sier Marianne Gingrich. I utdrag fra intervjuet i programmet «Nightline» på ABC News sier hun at Gingrich ba henne om å bli i ekteskapet samtidig som han ville fortsette det seks år lange forholdet til Callista Bisek, som han i dag er gift med. Foto: Scanpix/(AP
I DAMETRØBBEL: - Han ønsket et åpent ekteskap, og jeg nektet, sier Marianne Gingrich. I utdrag fra intervjuet i programmet «Nightline» på ABC News sier hun at Gingrich ba henne om å bli i ekteskapet samtidig som han ville fortsette det seks år lange forholdet til Callista Bisek, som han i dag er gift med. Foto: Scanpix/(APVis mer

Gingrich ba kona om lov til å beholde elskerinne

Ekskona nektet. Nå rammer hun eksen i valget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


I et TV-intervju i kveld kommer Marianne Gingrich med avsløringer som åpenbart kan skade eksmannens forsøk på å bli nominert til Republikanernes presidentkandidat.

I utdrag fra intervjuet i programmet «Nightline» på ABC News sier hun at Gingrich ba henne om å bli i ekteskapet samtidig som han ville fortsette det seks år lange forholdet til Callista Bisek, som han i dag er gift med.

- Han ønsket et åpent ekteskap, og jeg nektet, sier Marianne Gingrich. Det førte til at paret ble skilt.

Intervjuet blir sendt bare to dager før det viktige nominasjonsvalget i South Carolina, som ligger midt i USAs bibelbelte.

Newt Gingrich har stor oppslutning blant konservative kristne. Han har de siste dagene gjort det bra på meningsmålingene og begynt å ta igjen forspranget til favoritten Mitt Romney.
 (NTB)