Gir AP skylda for ekstrem-islam

Siv Jensen mener Ap må ta skylde for utslag av ekstremisme i Norge.

FEILSLÅTT POLITIKK: - Denne uka har vi sett konsekvensene av en feilslått interegreringspolitikk i Norge, sier Siv Jensen. Foto: HANS ARNE VEDLOG
FEILSLÅTT POLITIKK: - Denne uka har vi sett konsekvensene av en feilslått interegreringspolitikk i Norge, sier Siv Jensen. Foto: HANS ARNE VEDLOG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): I dag går Siv Jensen på talerstolen på Fremskrittspartiets landsstyremøte og peker på hvem som må ta skylda for at vi den siste uka har sett og hørt utslag av ekstrem islamisme i Norge.

-Denne uka har vi sett konsekvensene av en feilslått integreringspolitikk i Norge. Det er begått mange alvorlige feil av vekslende regjeringer, men først og fremst av arbeiderpartiet, sier Siv Jensen til Dagbladet.

Beviset Den siste uka har vi sett demonstrasjonstog mot Dagbladets publisering av en tegning. Under demonstrasjonen i Oslo forrige fredag sa Moheyeldeen Mohammad (24) at vi kan få et 11. september på norsk jord.

Han har senere sagt at homofile bør steines og han har truet med å skyte to Dagbladet-journalister. -Jeg vil ikke at siste ukes hendelser skal ende i en situasjon der debatten avsluttes med å gjøre ham til syndebukken. Han er beviset på at det har gått galt, men han er ikke alene, sier Jensen. -Hvordan hadde en strengere integreringspolitikk kunnet forhindre ekstrem islamisme?

-Det hadde ført til at de på et mye raskere tidspunkt måtte tatt ansvar for seg og sine. Vi hadde vært mye mer opptatt av å overføre de verdiene som vårt samfunn er bygget på. Det har kommet mange uttalelser de siste dagene, også fra hardt arbeidende skikkelige muslimer, som viser at de ikke forstår ytringsfrihetens betydning. Vi har en lang vei å gå for å beskrive hva disse verdiene betyr. Den kunnskapsoverføringen har ikke funnet sted og det må vi ta på alvor, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer