Gir blaffen i sytinga

Landslagssjef Nils Johan Semb liker ikke at spillerne hans snakker om hvor slitne de er hele tida. Semb mener de sliter seg ut ytterligere slik. - Dette er ikke noe problem om de ikke tenker på det, sier han til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag kommer 18 norske landslagsspillere til Sandefjord for å forberede seg på Kabelbanen på Tjølling foran Polen-kampen lørdag. I gårsdagens Dagbladet klaget de fleste spillerne på mer eller mindre slitne kropper på grunn av hardt kampprogram i vinter. Slikt hører ikke Semb på.

-Jeg tror at spillerne blir mer slitne av å fokusere på dette. De snakker med trenere, media og andre folk. Da blir de slitne, da, sier han.

Det betyr at Semb kjører like hard treningsintensitet som planlagt denne uka. John Carew, Thorstein Helstad og de andre som føler seg tunge i kroppen får bare henge med.

- Spillerne tar seg fort inn igjen. Det gjelder å tenke positivt. De har mye mer å gå på enn de trur. Vi kjører vanlige forberedelser, sier Semb, og avslører hva som blir ukas største utfordring:

- Gruppa har ikke vært altfor mye sammen. Det blir viktig å få samhandlingen opp på et høyt nivå, sier han.

MÅ TENKE POSITIVT: Nils Johan Semb vil at spillerne skal tenke på arbeidsoppgaver i Norge, istedenfor å fokusere å vonde, slitne kropper.Foto: OLE C.H. THOMASSEN