Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gir bort egget til Plan Norge

Vollvik garanterer sju millioner til slummen i Nairobi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Pengene går til lokalsamfunnet i ulike bydeler i Nairobi i Kenya. De skal brukes på hygiene og sanitære tiltak i slummen og sørge for at de unge i slummen kommer seg ut av rusavhengigheten, skriver TV 2 Nettavisen.

- Det er fryktelig mye penger og den største enkeltgave Plan Norge noen gang har fått hvis vi ser bort fra det offentlige, sier Plan Norge-sjef Sandro Parmeggiani til nettavisen.

Garanterer for sju millioner

Idar Vollvik garanterer for at Plan Norge får syv millioner kroner. Han sier han har en avtale med den svenske produsenten, som vil se hvor mye penger et videresalg kan gi

- En auksjon kan være en mulighet. Uansatte garanterer jeg for at sju millioner kroner kommer Plan Norge til gode, sier Vollvik.

Som innrømmer glatt at kjøpet av det gule egget har vært et rent PR-jippo som han attpåtil har hatt mye moro med.

KOENGIGSEGG: den raske bilen er verdt hele syv millioner kroner.
GIR BORT SIN KOENIGSEGG: Idar Vollvik
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling