Ted Cruz

Gir døtrene skylda for skandaletur

Mens uvær og strømbrudd førte til katastrofetilstander med død og lidelse i hjemstaten Texas, reiste senator Ted Cruz på luksusferie til Mexico.

PÅ VEI HJEM: Texas-senator Ted Cruz på flyplassen i Cancun i Mexico på vei hjem igjen til Houston. Foto: REUTERS/Stringer
PÅ VEI HJEM: Texas-senator Ted Cruz på flyplassen i Cancun i Mexico på vei hjem igjen til Houston. Foto: REUTERS/Stringer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Denne uka har Texas vært lammet av et dødelig uvær. Kulde, snø og massive strømbrudd har ført til katastrofetilstander i den svære delstaten. Onsdag valgte likevel Cruz likevel å sette seg på flyet i hjembyen Houston for å ta en familieferie på luksushotell i varmere strøk i Cancun i Mexico.

Det har ført til voldsom kritikk fra alle hold, og i sosiale medier blir Cruz latterliggjort for den fullstendig tonedøve turen. Og allerede torsdag ettermiddag lokal tid hadde Cruz tatt på seg et munnbind med delstatsflagget til Texas og var på vei hjem igjen.

- God far

Ifølge Cruz er det de to unge døtrene på ti og tolv år som var årsaken til turen. I en uttalelse til mediene torsdag sier senatoren nemlig at det var døtrene som spurte om å få reise på tur med vennene fordi skolene ble stengt denne uka.

- Jeg vil ville være en god far og fløy ned med dem i går kveld, og jeg flyr tilbake i ettermiddag, skriver Cruz i uttalelsen, ifølge CNN.

- Staben min og jeg er i konstant kommunikasjon med ledere på delstats- og lokalt nivå for å komme til bunn i hva som skjedde i Texas. Vi vil ha strømmen vår tilbake, vannet vårt tilbake og varme i hjemmene våre, sier Cruz.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer