Gir Erna Solberg fem redningsråd

Torbjørn Røe Isaksen bekymret.

LANDSDMØTEKLARE: Nestlederne Erling Lae (t.v) og Jan Tore Sanner (t.h) og partileder Erna Solberg presenterte landsmøtediskusjonene på en pressekonferanse i Oslo i Går. FOTO: SCANPIX
LANDSDMØTEKLARE: Nestlederne Erling Lae (t.v) og Jan Tore Sanner (t.h) og partileder Erna Solberg presenterte landsmøtediskusjonene på en pressekonferanse i Oslo i Går. FOTO: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Tidligere Unge Høyre-leder, stortingskandidat og ideolog Torbjørn Røe Isaksen forbereder seg til Høyres landsmøte i Oslo i helga.

Minerva-redaktøren, som også sitter i partiets sentralstyre, lanserte i dag fem råd til de 298 delegatene, for å hindre at Høyre svinner hen.

I lederartikkelen i det konservative tidsskriftet Minerva, advarer han partiet mot å tro at de vil overleve alle kriser.

Erna Solberg tok i går sin del av ansvaret for at Høyre har slitt i vinter, og lå på Dagbladets siste partibarometer 11 prosent bak Fremskrittspartiet, som hadde 25 prosents støtte.

-Vær tydeligHan mener Erna Solberg, som hittil har insistert på å holde alle dører åpne for samarbeid må bestemme seg og gjøre sin regjeringsstrategi like tydelig for omverdenen som han mener den er for Høyres politikere.

Røe Isaksen mener partiet bør begrense valgkampsakene, fremme politikken foran ønsket om regjeringsmakt og bli tydeligere i den offentlige debatten.

Han ønsker også at partiet skal bli bedre til å fremme ideologien bak politikken sin.- Dette er ikke skrivebordspolitikk, men en levende verdidebatt som velgerne er opptatt av, skriver stortingskandidaten fra Telemark.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer