Vurderer kjendisene:

Gir Kendall Jenner bunnkarakter

Etter mange stjernemøter gir Tiktoker kjendisene karakter etter hvem som er hyggelig og hvem som er uhøflig.

VUDERER KJENDISER: TikToker _sincindy har som ansatt på LAX møtt på mange kjendiser. Nå gir hun dem karakterer. Foto: @_sincindy / TikTok
VUDERER KJENDISER: TikToker _sincindy har som ansatt på LAX møtt på mange kjendiser. Nå gir hun dem karakterer. Foto: @_sincindy / TikTok Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Amerikanske Cindy, aka @_sincindy på TikTok, møtte mange kjendiser da hun i fire år jobbet med kundeservice for flere flyselskaper på LAX, Los Angeles internasjonale flyplass.

Møtene med kjendisene kunne være veldig forskjellige, da noen var superhyggelige mens andre var uhøflige.

På appen TikTok har hun lagt ut en serie med videoer med navnet «Vurderer kjendiser jeg møtte da jeg jobbet på LAX», der hun gir kjendisene karakter, og hun er ikke nådig.

Det var Buzzfeed som først omtale videoene.

Artisten Nicki Minaj er en av kjendisene som får bunnkarakter med 2/10. Cindy begrunner karakteren med at Minaj nektet å forlate flyet før alle andre var ute, noe som var umulig fordi kabinpersonalet må komme seg av flyet. Hun fortsetter: «Jeg var en fan før jeg møtte henne. Etterpå … nei».

Supermodellen Kendall Jenner slipper heller ikke unna en dårlig karakter. «Hver gang hun fløy var hun ikke vennlig mot noen og gikk bare arrogant rundt», beskriver Cindy møtet med Jenner.

Heldigvis er ikke alle uhøflige og frekke. Paret Joe Jonas og Sophie Turner får toppkarakter med 10/10. «De var superhyggelige begge to. Jeg glemte å introdusere meg selv for jeg var så begeistret for å møte ham. Han spurte øyeblikkelig hvordan det går. Så herlige mennesker», sier Cindy i videoen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer