Gir politiet fritt innsyn

Kongressmannen Gary Condit lar også etterforskerne få full adgang til leiligheten, telefonutskrifter og staben hans for å finne løsningen på forsvinningsgåten Chandra Levy (24).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Condits advokat sier at Condit vil bringe på banen alt materiell som politiet mener er viktig for etterforskningen, inkludert DNA-prøver av ham. På spørsmål om Condit ville gjennomgå en løgndetektor-test var Abbe D. Lowell mer diffus. Han opplyser at Condit vil «lytte til politiet» hvis de ønsker en slik test, skriver The Washington Post. Chandra Levys familie har krevd Condit tar en løgndetektor-test for å finne ut om han snakker sant om forsvinningen.

Ifølge NRK har Condit nå sagt seg villig til å la seg løgnteste.

Innrømmet forhold

Chandra Levy jobbet som praktikant hos den demokratiske kongressmannen. Siden hun forsvant sporløst 30. april i år har saken fått bred omtale i amerikanske medier. Det har lenge vært kjent at Chandra overnattet i Condits leilighet flere ganger, men Condit holdt hele tiden fast ved at de to bare var venner. Først i sitt tredje politiavhør innrømmet han å ha hatt et seksuelt forhold til henne.

Condit har ikke status som mistenkt i saken, og politiet etterforsker saken som en forsvinningssak og ikke en kriminalsak. Etterforskerne har avhørt over 100 personer som var i kontakt med Levy de siste dagen før hun forsvant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer