Giske ble stoppet i døra på restaurant

Fordi han kom sammen med Erik Fosnes Hansen.

STOPPET I DØRA: Det hjalp ikke at Erik Fosnes Hansen hadde med seg næringsminister Trond Giske da han skulle på restaurant i Oslo. Her er de to på en prisutdeling i 2006. Arkivfoto: HEIKO JUNGE / SCANPIX
STOPPET I DØRA: Det hjalp ikke at Erik Fosnes Hansen hadde med seg næringsminister Trond Giske da han skulle på restaurant i Oslo. Her er de to på en prisutdeling i 2006. Arkivfoto: HEIKO JUNGE / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bråket rundt VGs restaurantanmelder, forfatter Erik Fosnes Hansen, fortsetter.

I dag skriver Dagens Næringsliv at Fosnes Hansen og næringsminister Trond Giske ble nektet bord på nystartede Le Benjamin på Grünerløkka.  (Anmeldt til en femmer i dagens Magasinet.)

- Jeg har oppleved Fosnes Hansen som gjest tidligere, på en annen restaurant, og ville ikke ha ham som gjest igjen. Vi hadde ikke lyst til å skape en situasjon, og sa bare at det ikke fantes bord, sier restaurantsjef og medeier Magdalena Rosenblad på Le Benjamin til DN.

- Personangrep Ifølge henne er årsaken til «svartelistingen» av Fosnes Hansen det hun kaller en utrolig ubehagelig opplevelse med forfatteren for to år siden.

- Han gikk til direkte personangrep på meg på en annen restaurant hvor jeg jobbet, sier Rosenblad.

Fosnes Hansen vil ikke kommentere avvisningen, men Trond Giske bekrefter episoden.

- Hvis en restaurant sier at det er fullt, noe som ikke er uvanlig, må man jo bare forholde seg til det, sier næringsministeren til DN.

Ifølge avisa endte han og Fosnes Hansen på vinbaren Dr. Kneipp's like ved, uten ytterligere ubehageligheter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer