Giske-fall et tap for Ap .. men Anniken Huitfeldt takker varslerne

Anniken Huitfeldt sier det er et tap for Ap at Trond Giske måtte gå som nestleder. Hun sier samtidig det var nødvendig og mener Ap kommer styrket ut av metoo-kampanjen.

TAKKER KVINNENE: Leder av Aps kvinnenettverk Anniken Huitfeldt sier metoo-kampanjen har bidratt til at terskelen for å varsle om uønsket oppmerksomhet og sex-trakassering har blitt lavere. Hun takker kvinnene som har varslet om upassende oppførsel fra Trond Giske, og mener Ap kommer styrket ut etter metoo-kampanjen. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet .
TAKKER KVINNENE: Leder av Aps kvinnenettverk Anniken Huitfeldt sier metoo-kampanjen har bidratt til at terskelen for å varsle om uønsket oppmerksomhet og sex-trakassering har blitt lavere. Hun takker kvinnene som har varslet om upassende oppførsel fra Trond Giske, og mener Ap kommer styrket ut etter metoo-kampanjen. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har stormet i Ap i hele høst. Etter krisevalget fulgte oppvask om skyld og ansvar for nederlaget. Så som varslene mot Trond Giske, som etter noen dramatiske uker trakk seg som nestleder for en uke siden.

Midt i stormen har også lederen av Aps kvinnenettverk, leder av utenrikskomiteen og sentralstyremedlem Anniken Huitfeldt, stått. Hun har av anonyme kilder vært anklaget for å tenke mer på Trond Giske enn til kvinnene som varslet om upassende oppførsel fra nestlederen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer